La UIB se suma al 11-F con la obra de teatro "La chica que soñaba"

Domingo, 11 de Febrero de 2024 a las 18:00

La Universitat de les Illes Balears ha organitzat la representació de l'obra de teatre "La chica que soñaba" amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, que se celebra l'11 de febrer.

El diumenge 11 de febrer, la companyia Cross Border representarà l’obra de teatre La chica que soñaba, al Teatre Xesc Forteza de Palma. Aquesta activitat, organitzada per la Unitat de Divulgació i Cultura Científica (UDCC-UIB), té com a objectiu contribuir a mostrar la tasca de les dones dedicades a la ciència, eliminar el biaix de gènere en l’àmbit de la ciència i la tecnologia, i fomentar les vocacions científiques.

La chica que soñaba és un projecte escènic que s'ha representat amb gran èxit en diversos indrets d’Espanya, amb l'objectiu de visualitzar la problemàtica de les dones en àmbits històricament masculinitzats, sobretot en el camp de la ciència. L’obra vol ser una font de qüestionament i inspiració perquè tant els al·lots com les al·lotes puguin triar les seves carreres professionals sense limitacions imposades pel gènere.

Podeu obtenir les entrades de franc a l’enllaç següent: La chica que soñaba

Aquesta activitat forma part de la programació anual de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica de la UIB, que compta amb la col·laboració de la de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació.

Organizan

Colaboran

Localización: Teatre Xesc Forteza, Palma

C/ de la Calatrava, 1, Palma